تفاوت سرعت گیر با سرعت کاه

آیا می دانید تفاوت سرعت گیر با سرعت کاه چیست؟

در هر نقطه ای که مردم و وسایل نقلیه در کنار یکدیگر قرار بگیرند، موضوع ایمنی مطرح می‌شود. در اطراف زمین های بازی، مدارس و پارک ها معمولا محدودیت هایی برای سرعت اعمال شده است، اما همواره افرادی وجود دارند که قوانین را رعایت نکرده و ایجاد نا امنی می‌کنند.

چه موانعی برای این افراد وجود دارد؟ تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه که در این نقاط استفاده می‌شوند در چیست؟

در این مقاله از سوی شرکت مهر ساین به بررسی کامل تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه پرداخته و ویژگی های هر کدام را بررسی کرده ایم تا به سوال بسیاری از مخاطبین و رانندگان پاسخ دهیم. با مهر ساین همراه باشید.

 

تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه بسیار اندک است

سرعت گیر و سرعت کاه هر دو موانعی عمودی برای کنترل ترافیک هستند. به زبان ساده تر هر دو آنها دست اندازهایی هستند که رانندگان به سرعت از آنها عبور می‌کنند. شاید همین موضوع موجب سخت تر شدن تشخیص تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه شود. سرعت گیر و سرعت کاه به عنوان تجهیزات ترافیکی کاهنده سرعت استفاده می‌شوند که ممکن است از مواد مختلفی مانند آسفالت، بتن، پلاستیک، کائوچو و فلز ساخته شده باشند. هرچند که این دو به یکدیگر مرتبط و دارای مزایای مشترک هستند اما تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه قابل انکار نبوده و هر کدام در موقعیت متفاوتی به کار می‌روند.

سرعت کاه چیست؟

بیشتر بخوانید : ضوابط خط کشی عابر پیاده

سرعت کاه که در چند سال اخیر در کشور ما رواج پیدا کرده معمولا برای محدوده سرعت ۱۵ تا ۲۵ کیلومتر به کار می‌رود. این مانع معمولا در خیابان های محلی و جاده های فرعی به کار می‌رود، یعنی مکان هایی که سرعت ماشین ها معمولا کم بوده اما در صورت افزایش آن موجب خطر می‌شود.

در اطراف مدارس و زمین های بازی معمولا از سرعت کاه استفاده می‌شود. تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه در سرعت های به کار رفته یکی از دلایل اصلی دسته بندی آنها در دو دسته جدا است.

برای خرید سرعت گیر ترافیکی با مراجعه به سایت مهر ساین و تماس با مدیریت اقای سعید گوگویی می توانید لیست قیمت انواع سرعت گیر را با توجه به نوع جنس آن در اختیار بگیرید.

عملکرد سرعت کاه

در صورتی که راننده بیش از سرعت اعلام شده حرکت کند، سرعت کاه احساس تکان ملایمی به ماشین وارد می‌کند. در شرایطی که خودرو با سرعت خطرناک از روی سرعت کاه عبور کند، مانع تکان شدیدی به ماشین وارد می‌کند که موجب اذیت سرنشینان و حتی شکستن محموله خودرو می‌گردد.

سرعت کاه معمولا تمام عرض مسیر را پوشش داده و به همین دلیل وسایل نقلیه با هر دو چرخ از روی آن عبور می‌کنند و کمی از تکان وارده بر خودرو می‌کاهد.


سرعت کاه در شکل و عرض های مختلفی وجود دارد. این موارد بر میزان اذیت وارد شده به سرنشینان تاثیر می‌گذارد. عرض سرعت کاه معولا بین ۱ تا ۶ متر متفاوت است.

عرض بیشتر از طول ماشین موجب به وجود آمدن یک تکان و عرض کمتر از طول ماشین موجب به وجود آمدن دو تکان به هنگام عبور چرخ های جلو و عقب می‌شود. سرعت کاه را معمولا به صورت چند عددی نصب می‌کند تا سرعت را در یک مسیر کاهش دهد. این تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه موجب کاربرد آنها در مسیرهای مختلف می‌شود.

این مانع عمودی برای جاده های اصلی، خیابان های پهن و مسیرهایی که راننده با رفتن به شانه های خاکی از مانع عبور نمی‌کند چندان مناسب نیست. به همین دلیل سرعت کاه معمولا در نقاط شهری دارای پیاده رو و باریک نصب می‌شود.

در صورتی که سرعت کاه در مسیرهای دارای شانه خاکی نصب شود، معمولا توسط بولاردر ترافیکی و یا سایر موانع جاده ای محدود می‌شوند تا رانندگان از مسیر اصلی خارج نشوند.

مهر ساین با مدیریت سعید گوگویی به عنوان شرکت تولید کننده انواع سرعت گیر ، آماده است تا کالاهای ترافیکی خود را در سریع ترین زمان به دست مشتریان برساند.

برای خرید تجهیزات ترافیکی همراه با ضمانت اصالت کالا با ما در تماس باشید.

سرعت گیر چیست؟

 

سرعت گیر در مقایسه با سرعت کاه عملکرد خشن تری داشته و سرعت را بیشتر کاهش می‌‎دهد. به همین دلیل سرعت گیر در نقاطی به کار می‌رود که عابران پیاده و وسایل نقلیه بسیار بهم نزدیک هستند. این مانع معمولا سرعت را ۳ تا ۱۶ کیلومتر بر ساعت کاهش داده و فرصت کافی برای واکنش را به عابران و خودروها می‌دهد.

سرعت گیر خیلی کم در مسیرهای عمومی نصب می‌شود زیرا لازم است که وسیله نقلیه در نزدیکی آن ترمز کرده و سپس از مانع عبور کند و ممکن است به خودروهایی با سرعت زیاد آسیب برساند. برای مدر اختیار داشتن لیست قیمت انواع سرعت گیر به سایت مهر ساین مراجعه و با مدیریت تماس حاصل نمایید.

ساختار سرعتگیر

سرعت گیر معمولا ۵ تا ۱۰ سانتی متر ارتفاع دارد اما تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه در عرض آنها بسیار واضح است؛ زیرا عرض سرعت گیر بسیار کمتر از سرعت کاه است. این مانع در عرضی کمتر از نصف محیط یک چرخ زیر تایر خودرو قرار گرفته و عرض استاندارد ۱۶ تا ۶۰ سانتی متر دارد. نسبت ارتفاع به عرض موجب تکان شدیدی نسبت به سرنشینان و بار خودرو می‌شود.

از آن جایی که سرعت گیر به نسبت محیط تایر ماشین عرض کمی دارد، چرخ های جلو و عقب جداگانه از روی آن حرکت کرده و اگر راننده با سرعت غیر مجاز از روی آن عبور کند، تکان شدیدی به هر دو محور چرخ ها وارد می‌شود. همانند سرعت کاه، سرعت گیر هم در فواصل منظم نصب شده تا سرعت راننده را به خوبی محدود کند. سرعت گیر با اندازه های حساب شده در محل نصب و عبور از روی آنها در هر سرعتی دشوار است و به همین دلیل در مناطق کمتری استفاده می‌شود. این موضوع یکی دیگر از دلایل تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه است.

سرعت گیر ممکن است به خودرو و سرنشینان شوک وارد کند، شاید این موضوع یکی از دلایل نام های متفاوت آن در کشور های مختلف باشد. به عنوان مثال در هند سرعت شکن، در نیوزلند میله جادویی و در آمریکای جنوبی لاکپشت جاده ها نام دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *